Aloita tästä

Tervetuloa Animaahis-sivustolle!

Koska olet mitä ilmeisimmin täällä ensimmäistä kertaa, parempi esittäytyä. Minä olen Guf Punaparta ja mikäli haluat tietää minusta lisää, luethan esittelyni.

Olen perustanut blogini, jotta voisin jakaa ne kokemukset, joita koen matkallani animaatioiden saloihin. Olen todella iloinen, että olet ottanut ensimmäiset askeleet kanssani ja teen kaikkeni, että tuntisit olosi tervetulleeksi ja kotoisaksi. Saatat olla aloitteleva animaatio-harrastaja, kokenut konkari tai ehkäpä satunnainen fiilistelijä. Oli miten oli, ehkäpä tulemme pian tutuiksi.

Koska olen itse aloittelija sen suhteen mitä animaatioihin tulee, katson monia elokuvia ja sarjoja ensimmäistä kertaa. Voit lukea noista ensikokemuksista blogistani. Olen fiilistellyt jo seuraavia elokuvia:

Katson sellaisia elokuvia ja sarjoja, jotka olen hankkinut itselleni ja senpä vuoksi halusin jakaa myös noiden julkaisujen lisäsisällöt. Jos sinua kiinnostaa mitä noiden edellä mainittujen elokuvien blu-rau -julkaisut pitävät sisällään, voit lukea esittelyt kirjastoni kautta.

Kun animaatio on kertaalleen katsottu, voi siitä saada seuraavilla kerroilla enemmän irti. Lumikki ja seitsemän kääpiötä tarjoilevat meille melkoisen katalogin hienoja ilmeitä ja halusin esitellä niistä sinulle 11 mielestäni parasta. Myös kääpiöiden talo on ehdottomasti lähemmän tarkastelun arvoinen. 

Omien animaatioelokuvien ja -sarjojen kerääminen on hidasta puuhaa, eikä niitä valitettavasti ehdi katsomaan siihen tahtiin kuin haluaisi. Suurin osa animaatio-skenestä ei edes tule omistettavaan muotoon vaan se koetaan tavalla tai toisella netin kautta. Siksi halusin tehdä kuukausittaiset katsaukset animaatioihin nettipoimintojen kautta.

Tässä uusimmat poiminnat:

Nyt kun olen esitellyt itseni ja sivustoni, kuulisin mielelläni jotain sinusta. Jätä nimesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen, niin otan sinuun yhteyttä. Pääset samalla mukaan animaahisten joukkoon ja siten vaikuttamaan tämän sivuston sisältöön.

Tervetuloa vielä kerran ja kiitos siitä kun olet täällä! On hienoa saada sinut ystäväkseni 🙂

Guf

Share
Tweet
Pin
+1
Share