skip to Main Content

Animaatiolyhäreitä perjantaille

Nyt ei sää suosi sisällä istumista, mutta onneksi meille on tarjolla mainioita lyhärietä, joita voi katsoa vaikka vessassa käydessä. Pidä siis vatsasi kunnossa ja nauti kesäisten herkkujen lisäksi kulttuuria!

EYE BAGS

Eye Bags -lyhärin päähenkilö päättää heivata menetettyjen yöunien takia tietokoneensa, mutta nukahtaminen ei olekaan silti taattua. Suuret silmäpussit tuottavat kuitenkin yllättäviä ystävyyssuhteita.

HELL OF A WEEK

Hell of a Week kertoo miehestä, jonka työviikko ei oikein suju. Nämä tällaiset videot naurattavat lomalla, mutta arkena lähinnä aiheuttavat ikäviä tunteita vatsassa… Toivottavasti kenenkään arki ei ole tällaista.

THE BALGONIE BIRDMAN

Tässä tyylikkäässä stopmotion- animaatiossa Bill Gibson unelmoi lentävästä laitteesta. Kaikki ei tietystikään suju suunnitellusti, mutta ainakin tarjolla on mainio seikkailu.

WHY Z?

Z on englantilaisten viimeinen aakkonen ja on sen vuoksi viimeinen kaikkialla. Tämän animaation Z on koulua käyvä kirjaimen alku ja saa valitettavasti kokea miltä tuntuu olla viimeinen. Lyhärin kerronta on runomuotoinen ja mielestäni oikein oivaltava sellainen. Loppukin on vielä piste iin päälle kun siinä paljastuu myös animaattorin nimi.

LIFE AFTER A MASS SHOOTING

CNN käynnisti animaatiosarjan nimeltään Life After ja Life After a Mass Shooting on sarjansa ensimmäinen. Siinä joukkoammuskelusta selvinnyt nainen kertoo kokemuksistaan karmean tapahtuman jälkeen. Tämä lyhäri on hieno esimerkki siitä kuinka animaatio voi toimia todella voimakkaana ilmaisumuotona vaikeille ja tärkeille aiheille ja asioille, joita voi olla vaikea esittää muulla tavoin.

MENAGE A TROIE

Troijan hevosen tarinan tietävät kaikki, mutta Laurene Braibantin mielestä asiat menivät hieman eri tavalla. Tässä hänen tulkintansa.

ANIMA! – AORTA

Tämän päivän lyhäripläjäys on hyvä lopettaa tähän Animan mainioon musiikkivideoon. Paitsi että video on hienoa animaatiota, myös kappale on todella virkistävä tapaus.

Näiden raikkaiden tunnelmien myötä toivotan sinulle oikein mainiota ja aurinkoista viikonloppua! Ainakin huomiseen saakka, jolloin jatketaan taas uutisten merkeissä.

Ystäväsi,

Guf

0 0 äänet
Article Rating

Guf

Tilaa
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Back To Top
0
Haluaisin kuulla ajatuksistasi, joten kommentoithanx
()
x