skip to Main Content

Kesäkuisia kuulumisia – 06.2020

Kuten olet huomannut, julkaisutahtini on parin kuukauden aikana hieman hiljentynyt. Jos luit artikkelini Tuhkimosta, tiedät että olen muuttanut tapaani työstää näitä postauksia. Kun aiemmin olen kirjoittanut animaatiosta, minulla on jälkeenpäin jäänyt tunne siitä että olisin voinut kirjoittaa enemmänkin. Siksi halusin uppoutua Tuhkimoon ihan eri tavalla.

Tuhkimoa oli todella hauska tehdä ja tykästyin syvääluotaavaan tyyliin. Valitettavasti sellainen kirjoitustapa vie paljon aikaa ja joudunkin valitsemaan joko viikoittaisen kirjoitusrytmin ja syvemmän käsittelyn väliltä. Isoja artikkeleita voi toki pilkkoa pienemmiksi ja siten säilyttää viikottaiset postaukset, mutta ainakin näin alkuun tyhjiä viikkoja tulee varmasti.

Tiedän, että voit kuulua siihen porukkaan joka odottaa kuukausittaisia animaatiouutisia ja lyhärikoosteita. Valitettavasti en tule niitä nyt ainakaan kesän aikana julkaisemaan. Minulla on sinulle kuitenkin vaihtoehto!

Noin kuukausi sitten avasin Discordiin Animaahiselle oman keskusteluserverin ja siellä on jo nyt mukava määrä animaatioharrastajia, bloggaajia ja podcastaajia. Julkaisen siellä animaatiouutisia ja lyhäreitä. Näiden lisäksi siellä käydään keskusteluja nostalgisista animaatiosta ja esitellään omia kokoelmia. Siellä voi jakaa myös omia tuotoksiaan ja löydöksiään.

Tule siis mukaan! Klikkaamalla alla olevaa Discord-logoa pääset liittymään ilmaiselle kanavalle!

Jos Discord ei ole sinulle entuudestaan tuttu, niin pieni esittely lienee paikallaan. Discord on siis keskustelualusta, jonne kuka tahansa voi perustaa oman serverinsä haluamastaan aiheesta. Ohjelmaa voit käyttää joko selaimen kautta tai lataamalla Discord-sovelluksen konelleesi tai puhelimeesi. Itse olen havainnut sovellukset selainta kätevämmäksi. Ohjelmat ovat ilmaiseksi saatavilla.

Tällä hetkellä työstän erästä uutta isompaa artikkelia ja päivitän Animaahis-sivustoa siihen suuntaan kuin mitä haluan sen tulevaisuudessa olevan. Animaatiot ja niiden tuomat kokemukset ovat minulle todella tärkeitä ja haluan sen näkyvän. Samalla haluan nostaa omalta osaltani esille sitä mainiota animaatioyhteisöä joka meillä Suomessa on. Hiljaisuudesta huolimatta en siis ole toimettomana.

Mutta ennen seuraavaa artikkelia nähdään Discordissa!

Ystäväsi,

Guf

0 0 äänet
Article Rating

Guf

Tilaa
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Miuku
Miuku
2 kuukaudet sitten

Blogiin ei ole tullut uutta artikkelia pitkään aikaan, onko blogi kuollut? :< Seurasin blogia aktiivisesti silloin, kun artikkeleita tuli usein. Discordista en ole itse kiinnostunut, tykkään enemmän lukea tekstejä rauhassa itsekseni kuin olla mukana jossain yhteisössä keskustelemassa muiden kanssa.

Back To Top
1
0
Haluaisin kuulla ajatuksistasi, joten kommentoithanx
()
x