Loader image
Loader image
Back to Top

Kirjastoni

Tervetuloa Animaahis-sivuston kirjastoon! Täältä löydät kaikki omistamani animaatioelokuvat ja -sarjat sekä niihin liittyvät kirjat ja muut materiaalit. Esittelen lyhyesti jokaisen ja jos olen tehnyt siitä artikkelin, löydät myös linkit kyseisiin kirjoitelmiini.

Olen lisännyt jokaisen elokuvan, sarjan tai kirjan kohdalle ostoslinkin, jonka kautta voit tilata halutessasi oman kappaleesi. Huomaathan, että osa noista linkeistä ovat niin sanottuja kumppanuuslinkkejä, eli saan pienen komission jokaisesta linkin kautta ostetusta tuotteesta. Tämä ei lisää hintaan ylimäräisiä kuluja. Saat tuotteen samaan hintaan kuin suoraan ostamalla. Mikäli jotain tuotetta koskien on erityishuomioita, mainitsen niistä erikseen.

Omistamani elokuvat ja sarjat

Lumikki ja seitsemän kääpiötä

Koska aloitin animaatioharrastukseni Disneyn tuotannosta, oli Disneyn ensimmäinen klassikko aika helppo valinta ensimmäiseksi ostoksekseni.

Olen kirjoittanut tästä elokuvasta seuraavat artikkelit:

Oman blu-ray-versioni ostin CDonista.

Pinocchio

Pinocchioon rakastuin välittömästi katsottuani sen ensimmäisen kerran. Tämä elokuva on ehdottomasti hankinnan arvoinen vaikka et Disney-fani olisikaan. Ehdoton valinta animaatioharrastajan kokoelmaan!

Olen kirjoittanut tästä elokuvasta seuraavat artikkelit:

Oman blu-ray-versioni ostin CDonista.

Fantasia

Fantasia on elokuva, jonka katsomista odotin kovasti mutta joka aiheutti pienen pettymyksen. Ehkäpä tämä taidepläjäys tarvitsee muutaman katselukerran ja erilaisen lähestymistavan ollakseen nautittava kokonaisuus. Ainakin se on erillainen kokemus!

Oman blu-ray-versioni ostin CDonista.

Over The Garden Wall

Over The Garden Wall -minisarja tarjoaa tunnelmallisen kokemuksen. Sarja on hyvin halloween-henkinen ja siinä on jonkin verran kauhuelementtejä. Siitä huolimatta se on lämminhenkinen ja koskettava animaatio. 

Oman blu-ray-versioni ostin Amazonista.