skip to Main Content

Kuukauden animaatiouutiset – 07.2019

Paitsi, että kelit ovat tällä hetkellä kuumat, niin on myös animaatiomaailma. Tässäkin kuussa olemme saaneet paljon lupauksia tulevasta ja uusia julkistuksia. Käydäänpä niitä yhdessä läpi.

SPACE WORLD

Monille meemeistä tuttu Tommy Wiseau on päätynyt animaatioihin. Kyseinen herra nousi tietoisuuteen meemeiksi nousseista elokuvistaan, joista tunnetuin lienee The Room. Nyt hän on päässyt SpaceWorld animaation päärooliin. SpaceWorldin pilotti on katsottavissa YouTubesta löytyvältä Octopie -kanavalla kokonaisuudessaan. Octopie on animaatioyhteisö, joka julkaisee eri animaattorieden tuotoksia.

Mukana on myös The Roomissa näyttelevä Greg Sester, jonka rooli Space Worldissa on TX:n (Tommy Wiseau) päävastustajaa Drogol.

GREMLINS: SECRETS OF THE MOGWAI

Monen kasarilapsen suosikkeihin kuuluvat kauhuelokuvahahmot gremlinsit ovat saamassa oman animaatiosarjansa Amblin Televisionin ja Warner Brosin kautta. Amblin TV:n tekemisiä kannattaa muutenkin seurata, koska heiltä on luvattu uutta Animaaniset -sarjaa vuodelle 2020.

Valitettavasti tämä uusi sarja on tulossa WarnerMedian omalle uudelle striimipalvelulle. Muuten se ei haittaa, mutta näitä alkaa olla jo sellainen määrä ettei ainakaan minun talous ja aika riitä kaikkeen.

THE GOOD ADVICE CUPCAKE

Jos sinulla on ongelma, ei huolta! Onneksi some mahdollistaa nopean avun. Tällä hetkellä suosituimpia auttajia on Cuppy, jolta saa apuja muun muassa lahjojen hankintaan, sotkuisuuteen ja itsensä motivoimiseen.

Cuppyn neuvoja voi katsoa Facebookista.

https://www.instagram.com/tv/BztFZO8H0C6/?utm_source=ig_web_copy_link

HUMAN DISCOVERIES

Jos BoJack Horseman on sinun juttusi, niin minulla on sinulle hyviä uutisia. Kyseisen sarjan tuottanut ShadowMachine julkaisee Facebookissa Human Discoveries -nimisen aikuisille suunnatun animaation.

Tällä hetkellä katsottavissa on neljä noin 20 minuutin mittaista jaksoa.

Episode 1: And Then They Discovered Fire

With their camp threatened by a murderous tiger, Jane sees a chance for gender equality, while Gary invents… underwear. Also, they discover fire.HUMAN DISCOVERIES stars Anna Kendrick and Zac Efron.

Julkaissut Human Discoveries Torstaina 11. heinäkuuta 2019

THE CUPHEAD SHOW!

Netflix ja King Features Syndicate tarjoavat meille suositusta Cuphead -pelistä tehdyn animaatiosarjan. Itse en ole kyseistä peliä pelannut, mutta olen kuitenkin toivonut siitä animaatiota. Peli muistuttaa tyyliltään vanhoja ensimmäisiä tuotettuja animaatioita ja näyttää todella hyvältä. Toivottavasti sama tyyli saadaan pidettyä sarjassa.

Sarjan takana on sellaisia nimiä kuin Dave Wasson ja Cosmo Segurson, joiden portfoliosta löytyy uudet Mikki-lyhärit ja Rocko’s Modern Life. On siis lupa odottaa hyvää.

YOU’RE NOT A MONSTER

IMDb on lähtenyt mukaan animaatiotuotantoon ja sen ensimmäisen sarjan nimi on You’re Not a Monster. Sarjassa terapeutti Max yrittää auttaa hirviötä käsittelemään tunteitaan. Trailerin perusteella sarjassa nähdään klassisia hirviöitä eikä elokuvien ja sarjojen pääpahiksia kuten toivoin. Idea on kuitenkin ihan hauska ja hienoa, että ollaan jälleen saatu yksi uusi animaatiöita tuottava taho.

INFINITY TRAIN

Cartoon Network julkaisi heinäkuun aikana Infinity Train -nimisen sarjan, jonka näkemistä ainakin itse odotan kovasti. Sarjan päähenkilö Tulip päätyy junaan, jonka jokainen vaunu sisältää omat salaisuutensa, mutta takaisin kotiin pitäisi päästä.

Sarjan taide näyttää todella hyvältä eivätkä nähtävillä olevat tarielrit ja klipit jätä kylmäksi.

SNOOPY IN SPACE

Uusia striimipalveluita syntyy kuin sieniä sateella ja niistä jokainen pyrkii valtaamaan markkinoita omalla tuotannollaan. Yksi viimeisimmistä on Apple TV+. Mikä muuten tuossa plus-merkissä viehättää? Joku vois kyllä pistää paremmaksi ja käyttää kertomerkkiä. Tai jos haluaa anarkistisemmalle linjalle lähteä, niin valikoimista löytyy miinus- ja jakomerkit.

No mutta asiaan! Apple TV+:lla on luonnollisesti myös omaa tuotantoa ja tällä kertaa yksinoikeus on napattu Tenavista. Snoopy in Space jatkaa juhlataivalta sillä tänä kesänä tuli kuluneeksi 50 vuotta siitä kun Apollo 11 laskeutui kuuhun.

Siinä muutamia mainintoja. Jos kaipasit lyhäreitä, niin älä huoli! Ensi viikon aikana niitä tulee vähintään yhdessä postauksessa.

Ystäväsi,

Guf

0 0 äänet
Article Rating

Guf

Tilaa
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Back To Top
0
Haluaisin kuulla ajatuksistasi, joten kommentoithanx
()
x