skip to Main Content

Leluilla rahoiksi! – Pixar-uutisia

Nyt kävi vanhanaikaiset… Lähdin viime viikolla kesälomareissulle ja kuvittelin, että minulla olisi mukana kaikki tarvittava loppuviikon uutispostausten julkaisemiseksi matkalta, mutta se viimeinen ratkaisevan asia jäi. Minun olisi pitänyt muistaa siirtää työstämäni dokumentit Dropboxiin ja se tietysti unohtui…

Onni onnettomuudessa, dokumentit ovat tallessa ja voin jatkaa uutisviikoa tänä torstaina! Mutta anteeksi kovasti jos odottelit viime viikolla postauksiani turhaan. Näitä käy kun ei varmista asioita ajoissa.

Mennään kuitenkin asiaan!

TOY STORY 4

Pixarilla ei ole ollut niin tuotelias alkuvuosi kuin Disneyllä, mutta julkistuksia on ollut ihan riittävästi. Toy Story 4 on vihdoin ilmestynyt elokuvateattereihin ja vastaanotto on ollut todella hyvä. Aladdin tuotti neljässä päivässä 112.7 miljoonaa dollaria, mutta Toy Story 4 paukutti samassa ajassa 135 miljoonaa dollaria. Samalla siitä tuli entinen ensimmäisellä viikolla tuottanut Toy Story -elokuva.

Huikeat tulot ovat linjassa elokuvasta annetun palautteen kanssa. Rottentomatoes.comin kriitikkoprosentti on huikeat 98% ja katsojien pisteet 94% sadasta. Esimerkiksi suurempaan myyntiin yltänyt Spider-Man: Far From Home sain ”vain” 90%. Kiitosta ovat saaneet erityisesti elokuvan hahmot. Bo Peepin paluu on ilahduttanut ja Forky on saanut katsojat tutkimaan itseään.

Jos haluat tehdä oman Forkysi niin tämän videon avulla pääset alkuun:

Paulan blogista voit tsekata Toy Story 4:n ääninäyttelijät.

ONWARD

Heti kun Toy Story oli saatu ulos, Pixar julkisti kaksi muuta elokuvaa. Niistä ensimmäinen on Onward, josta on jo kuvia sekä ensimmäinen traileri.

Trailerin perusteella elokuvassa fantasia-maailma kohtaa arkitodellisuuden. Kieltämättä hauska idea. Onwardia päästään katsomaan maaliskuussa 2020 ja sitä ennen tarjolla on varmasti paljon erilaisia maistiasia.

Herättikö Onward sinun kiinnostuksesi?

SOUL

Toinen Pixarin julkistuksista on elokuva nimeltä Soul. Siitä ei ole nähtävillä toistaiseksi muuta kuin tämä promokuva, jonka tyyli ainakin minun mielestäni näyttää hyvältä. Se on luvattu kesäkuuksi 2020 ja elokuvan ohjaajana on Pete Docter.

Pete on ohjannut elokuvat Up (joka muuten täytti 10 vuotta) ja Inside Out, joten jotain tunteikasta ja koskettavaa on varmasti tiedossa.

Joko olet käynyt katsomassa Toy Story 4:n? Mitä pidit?

Ystäväsi,

Guf

0 0 äänet
Article Rating

Guf

Tilaa
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Back To Top
0
Haluaisin kuulla ajatuksistasi, joten kommentoithanx
()
x