skip to Main Content

Matka alkaa!

Jos luit esittelyni, tiedät minusta jo jotain. Paitsi että kerron itsestäni hieman samaa, paljastan sinulle myös blogiini liittyviä suunnitelmia.

Tämän blogin tarkoitus on jakaa matkani animaatioiden maailmaan. Olen animaatioissa kuitenkin vasta aloittelija, joten sinun avustuksellasi saatan löytää jotain sellaista mitä en olisi välttämättä yksin onnistunut löytämään. 

Toivottavasti pystyn samalla antamaan sinullekin jotain uutta ja ehkäpä jopa herättelemään sitä samaa tunnetta, jonka koit kun löysit uuden sinua läheisesti koskettavan animaatiokokemuksen. Mikä olisikaan sen hienompaa kuin luoda yhdessä tämän blogin kautta aivan uusi kerros koko animaatiokokemukseen!

Tulen käymään animaatioelokuvia ja -sarjoja läpi yksitellen. Kirjoitan jokaisesta erikseen ennakko-odotukset ja jos olen jo kyseisen elokuvan tai sarjan kokenut, kerron siihen liittyvistä tarinoistani. Kun katson animaation, kirjoitan tuntemuksistani ja huomioistani ja lopuksi tietysti siitä vastasiko kokemus odotuksiani ja olettamuksiani. Nämä kirjoitelmat tulevat olemaan osa artikkelisarjaa nimeltä ”Ensikokemus”.

Paitsi, että katson DVD:ssä tai Blu-rayssa olevan videon, aikeissani on tutustua lisämateriaaleihin. Esittelen kunkin julkaisun sisällön erillisissä artikkeleissaan, jotta voit itse arvioida onko se sellainen minkä mahdollisesti haluat omaan kokoelmaasi. Sisällytän näihin juttuihin myös linkin siihen kauppaan, josta olen arvioimani kappaleen ostanut. Kyseessä on niin sanottu affiliate- eli kumppanuuslinkki, joka tarkoittaa sitä, että saan jokaisesta sen linkin kautta ostetusta pienen prosentin. Et kuitenkaan maksa tuotteesta yhtään enempää kuin muutkaan ja minä saan kupin kahvia seuraavan artikkelin kirjoittamisen ajaksi.

Artikkeleita tulee myös animaatioihin liittyvästä faktoista ja tarinoista. Esittelen myös kerran kuukaudessa miten kokoelmani on karttunut ja mitä minulle on sattunut ja tapahtunut animaation maailmassa seikkaillessani. Vastailen mielelläni myös teidän kysymyksiin ja toiveisiin.

Voisin avata ideoitani ja haaveitani vaikka kuinka pitkään, mutta tärkeintä on ottaa ensimmäinen askel ja uskon että näillä se onnistuu mainiosti. Kiitos sinulle kun lähdit mukaan ja toivon todella, että saat oman osasi siitä ilosta ja ihmetyksestä jonka perässä minäkin olen.

Ystäväsi,

Guf

0 0 äänet
Article Rating

Guf

Tilaa
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Back To Top
0
Haluaisin kuulla ajatuksistasi, joten kommentoithanx
()
x