skip to Main Content

Pieni pyyntö sinulle

Joulukuu on päässyt jo hyvään vauhtiin! Paitsi, että tämä kuukausi on minulle hyvin tunnelmallista aikaa, niin myös yleensä suuntaan katseen tulevaan vuoteen ja teen hiukan suunnitelmia eteenpäin. Olen huono uudenvuoden lupausten kanssa, mutta suunnitelmien teko kalenterin kanssa sujuu hieman paremmin.

Vaikka tämän blogin eräs keskeisimmistä tarkoituksista on tukea animaatioharrastustani, haluan ehdottomasti tuottaa sellaista tekstiä, joka kiinnostaa muitakin. Vaikka kuinka kovasti yritän sitä harjoitella, olen todella huono ajatusten lukemisessa, joten siksi haluankin kysyä sinulta suoraan erästä asiaa.

Se, että ylipäänsä luet tätä postausta kertoo minulle siitä, että animaatiot tavalla tai toisella kiinnostavat sinua (tai sitten olet minun äitini. Moikka äiti!). Haluaisinkin tietää tuosta kiinnostuksestasi lisää.

Pyydän sinulta sellaista pientä joululahjaa, että vastaat minulle seuraaviin kysymyksiin omin sanoin tuohon kommenttilootaan tuossa alhaalla. 

Mitkä ovat suosikkianimaatioitasi ja miksi?

Mitä animaatioita haluaisit katsoa, mutta et ole vielä saanut aikaiseksi? Miksi et ole niitä vielä katsonut?

Onko sinulla joitain animaatioihin liittyviä toiveita tai haaveita ja jos, niin mitä? 

Mistä aiheista haluaisit minun kirjoittavan?

Mistä kirjoittamistani artikkeleista olet pitänyt eniten?

Iso kiitos sinulle jo etukäteen! Vastauksesi auttaa minua todella paljon tulevien aiheiden suunnittelussa ja toivottavasti saan kirjoitettua sellaisia juttuja, joista on paitsi viihdykkeeksi, niin myös avuksikin.

Ennen kuin menen avaamaan lakritsikalenteristani tämän päivän luukun, esitän vielä bonuskysymyksen: millainen sinun joulukalenterisi on?

Tästä ei joulukalenteri parane!

Kiitos vielä kerran ja oikein hyvää joulun odotusta!

Ystäväsi,

Guf

[convertkit form=819001]
0 0 äänet
Article Rating

Guf

Tilaa
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Back To Top
0
Haluaisin kuulla ajatuksistasi, joten kommentoithanx
()
x