skip to Main Content

Syyskuiset mietteet

Syyskuu on osaltani ollut hieman hiljaisempaa, ainakin blogi-artikkeleiden osalta. En ole kuitenkaan ihan toimeton ollut.

Animaahis-sivusto on vasta uusi tapaus ja on paljon joita haluaisin sen osalta toteuttaa. Kaikkea ei kuitenkaan pysty tekemään kerralla ja osa asioista tapahtuu aina verhojen takana piilossa.

En ole mikään blogi-mestari, joten minulla on sen suhteen vielä paljon opeteltavaa. Onneksi netti on täynnä erilaisia kursseja, kirjoja, videoita ja podcasteja, joilla voi syventää omaa osaamistaan. Sitä minä olen siis puuhannut. Syventänyt omaa osaamistani, mitä se sitten lopulta tarkoittaakaan. Oma pääni tuntuu välillä sellaiselta kuilulta, että sitä tuskin kannattaa pahemmin syvennellä, mutta sanonta mikä sanonta.

No joo… Oli miten oli, olen tosiaan opiskellut kotisivujen tekemistä ja blogin hallintaa. Sen myötä muutama sivuni on saanut hieman päivitystä. Aloita tästä -sivuni antaa hyvän kuvan niistä muutoksista, joita olen tehnyt. Käy ihmeessä lukemassa se! Minä odotan.

Kappas! Muistit tulla takaisinkin. Hienoa!

Olen myös valmistellut viikon päästä julkaistavaa nettipoimintakoostetta syyskuun osalta ja sen jälkeen on tiedossa taas ensikokemuksia. Yksi noista kokemuksista ei ollut yhtä onnistunut kuin Lumikin ja Pinocchion katselu, mutta eiköhän sekin ole ihan jakamisen arvoinen. 

Mutta niitä odotellessa kuulisin mielelläni, että mitä sinun syksyyn kuuluu. Oletko ehtinyt nauttia animaatioista vai onko aika mennyt muissa puuhissa? Toivottavasti olet ehtinyt nauttia syksyn väriloistosta. Ainakin täällä Lapissa ruska on ollut kaunis.

 Jätä nimesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Pääset mukaan animaahisten joukkoon ja siten vaikuttamaan tämän sivuston sisältöön.

[convertkit form=781861]

Minä lähden nauttimaan syksyn tuoksusta ja toivon ettei tuo tuuli vie minua mennessään!

Ystäväsi,

Guf

[convertkit form=819001]
0 0 äänet
Article Rating

Guf

Tilaa
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Back To Top
0
Haluaisin kuulla ajatuksistasi, joten kommentoithanx
()
x